неділю, 2 жовтня 2022 р.

8 та 9 жовтня у Києві проходитиме «Brave Wine: вікенд найкращого українського вина»

Організатори — ті самі, що роблять славетний Kyiv Food&Wine Festival. 

Великі події влаштовувати і небезпечно, і не дуже вчасно, тому цей захід відбуватиметься в приміщеннях бару «Вогник» та клубу Arsenal XXII. Вони розташовані у щойно реконструйованих старих та вельми захищених корпусах заводу «Арсенал», які є частиною Печерської фортеці, тож розраховані на обстріл великокаліберної артилерії. А бар так взагалі знаходиться під землею.

Вже відомо, що приймуть участь винороби промислового розмаху: ТПК «Шабо» та Leleka Wines (Одеська область), Cotnar (Закарпаття); трохи менші: My Wine, «Виноробня Владислава Закревського» та «Шато де Лакарен» (Одеська область), Fathers Wine (Тернопільська область), «Янчинські пагорби» (Львівська область), Bohdan’s Winery (Хмельницька область), «Сімейна виноробня Георгія Самсонюка» (Вінницька область), «Сімейна виноробня Ковача» та Stakhovsky Wines (Закарпаття), Biologist Winery, Cassia Wine та Wine Idea (Київська область), «Родинна виноробня Зелениці» (м. Кам’янець-Подільський). Також буде стенд інтернет-магазину Vino.ua.

Будуть дегустації та лекції, їжа та закуски, сувеніри. Готується фотовиставка з історіями про українських виноробів та виноробні, що постраждали внаслідок бойових дій.

Частина зароблених коштів 10% від вартості вхідних квитків будуть перераховані на забезпечення тактичною медициною підрозділів ЗСУ на Харківському напрямку. Туди ж підуть гроші від онлайн-аукціону раритетних українських вин. Відповідальна особа — відома у барно-ресторанному світі Тата Кеплер. 

Як і завжди, у попередньому продажу вхідні квитки трохи дешевші: 350 грн. В день заходу коштуватимуть 400 грн., звичайно, можна замовити онлайн. Як і завжди, у вартість входить винний келих. 

Також до міні-фестивалюзапрошуються учасники. Свої заявки вони можуть надсилати за адресою.

Детальна інформація про учасників подається на сторінці Facebook-заходу та на Facebook-сторінці Kyiv Food&Wine Festival.

Наші матеріали про заходи Kyiv Food&Wine Festival можна знайти за відповідним хеш-тегом. 

8 – 9 жовтня 2022 року, з 12:00 до вечора (пам’ятайте про комендантську годину!)
м. Київ, вул. Князів Острозьких (кол. Московська), 8 (поруч з м. Арсенальна)

Немає коментарів: