неділю, 12 березня 2023 р.

Wine&Spirits Ukraine Exhibition відбудеться! З 29 по 31 березня.

На ній традиційно пройде конкурс Wine&Spirits Award


Всупереч і на зло повномасштабній війні Росії проти України у виставці беруть участь не лише українські, а й закордонні виробники вина, іншої алкогольної продукції, дистриб'ютори, представники суміжних бізнесів. У разі повітряної тривоги всі зобов'язані перейти до бомбосховища. Інформація про учасників та інші новини поступово оприлюднюється на заголовній web-сторінці та на офіційній Facebook-сторінці виставки.

Крайній термін подачі зразків на конкурс Wine&Spirits Award на офіційній сторінці не вказано, але краще не затягувати. Робота журі зазвичай триває перші два дні виставки, нагородження відбувається увечері другого дня. Слідкуйте за оновленнями цієї новини.

Категорії вин цього разу не вказуються. Можна припустити, що роботу з сортування зразків візьме на себе дегустаційна комісія. Які категорії були раніше, можна ознайомитись у наших анонсах минулих конкурсів. Також зараз не вказано, але кожен зразок має бути представлений чотирма пляшками. Реєстраційна форма розташована прямо на сторінці конкурсу, можна відкрити її безпосередньо в гугл-формах.

Вартість зразка вина:
український виробник, учасник виставки Wine&Spirits Ukraine — 1000 грн.
малі винороби — 1000 грн.
український виробник, неучасник виставки – 2000 грн.
імпортер, учасник виставки Wine&Spirits Ukraine — 2000 грн.
імпортер, неучасник виставки Wine&Spirits Ukraine — 3000 грн.
іноземний виробник (новинка) — 100 EUR

Вартість зразка міцного алкоголю:
український виробник, учасник виставки Wine&Spirits Ukraine 1500 грн.
крафтові виробники міцного алкоголю — 1500 грн.
український виробник, неучасник виставки — 3000 грн.
імпортер, учасник виставки Wine&Spirits Ukraine — 3000 грн.
імпортер неучасник виставки Wine&Spirits Ukraine — 4000 грн.
іноземний виробник (новинка) — 100 EUR

Зразки оцінюються відповідно до методики Міжнародної організації винограду та вина(OIV). Журі складається із сомельє, іноземних та українських. Як завжди, конкурс підтримують Асоціація сомельєУкраїни та Міжнародна Асоціаціясомельє (ASI). Як завжди, за прийом, переробку та зберігання даних відповідає система Gustos.life. Учасники отримають повний аналіз з оцінками та коментарями.

Результати попередніх конкурсів доступні в архівах: Wine&Spirits Award 2021Wine&Spirits Award 2020Wine&Spirits Award 2019Wine&Spirits Award 2018.

Інші матеріали про виставку Wine&Spirits Ukraine Exhibition та конкурс Wine&Spirits Award можна знайти на нашому сайті за відповідним хеш-тегом.

Потенційні експоненти можуть приєднатися, реєстраційна форма є на відповідній web-сторінці.

Для відвідувачів вхідний квиток коштує 200 грн., келих — 99 грн. Реєстраційна форма на іншій сторінці. Заявки на квитки для юридичних осіб надсилайте на адресу info@wineandspirits.com.ua

З усіх питань звертатись до Вікторії Агромакової: info@wineandspirits.com.ua або за тел. +380980341331

29-31 березня 2023 року
м. Київ, Міжнародний виставковий центр (МВЦ), Броварський проспект, 15

Немає коментарів: