вівторок, 25 липня 2023 р.

29 та 30 липня в Умані відбудеться черговий фестиваль сиру та вина

Проходитиме він на території готельно-ресторанного комплексу Forest Club Sherwood.


Власне, як і минулого року. Але тоді він припав на вересень, тривав лише один день і називався Ukranian Chееse & Wine day. Зараз це Chееse & Wine Festival. У 2021 році із зрозумілих причин його не було, а от одним і двома роками раніше проходив «Фестивальсиру і вина» та дислокувався він на місцевому стадіоні. Новини про нього на нашому сайті є за відповідним хеш-тегом. Як видно з телевізійних та фоторепортажів, захід був веселий та насичений подіями. Отже, свято сиру та вина в Умані має відбутися вже вчетверте і буде цілком традиційним.

Цього разу фестиваль знову масштабний: будуть дегустації, лекції, майстер-класи, розіграші призів, благодійні аукціони і ціла конференція або ж «круглий стіл» — «Розвиток виноробної галузі в умовах війни».

Всі новини є на новій, з минулого року, Facebook-сторінці події.

Квитки можна придбати онлайн, у суботу вони дорожчі (700 проти 250 грн.), мабуть тому що лише цього дня виступатиме Піанобой, а так обидва вечори закриватиме гурт Sherwood band.

І варто пам’ятати, що в Умані є власні винороби. Один з найвідоміших — Ігор Максименко — теж братиме участь у фестивалі.







Немає коментарів: