понеділок, 29 травня 2023 р.

Другий вікенд найкращого українського вина Brave Wine проходитиме у Києві 3 та 4 червня

Знову це буде «версія воєнного стану» улюбленого Kyiv Food&Wine Festival.


Як і минулого разу, базуватиметься фестиваль у захищених та реконструйованих приміщеннях заводу «Арсенал»: у барі «Вогник» та у клубі ArsenalXXII. Виставка-ярмарок розташовуватиметься відразу під землею, так що під час можливої тривоги буде чим зайнятися. Товстезні цегляні стіни мали захищати від обстрілів великокаліберної артилерії, бо ж будувалися як частина Печерської фортеці.

Виноробень, великих та малих, очікується близько двох десятків, можуть також бути експортери. Детальна інформація про учасників та інші новини публікуютьсяна сторінці Facebook-заходу та на Facebook-сторінці Kyiv Food&Wine Festival. Як завжди, проходитимуть дегустації з лекціями, пропонуватимуться закуски, продаватимуться сувеніри. Лекції та дискусії відбуватимуться у у барі «Вогник»:

3 червня, субота
13:00–13:45 Гліб Кошелев, шеф-сомєльє винного бару Artania, тема «Винні бари, де п'ють українське: зростаючий тренд»
14:00–14:45 Оксана Буячок (Father’s Wine), АЛЬОНА СТАХОВСЬКА (Stakhovsky Wines), СВІТЛАНА ЦИБАК (Beykush winery, ГО Wines of Ukraine), модератор — Сергій Клімов (Nrave wine, ГО Wines of Ukraine), тема «Wines of Ukraine: як вина україни підкорюють світ»
15:00–15:45 Дмитро Саприкін, бренд-амбасадор Bolgrad, тема «Відомі сорти в українському теруарі: новинки з колекцій Select ТА Reserve від Bolgrad»

4 червня, неділя
13:00–13:45Сергій Стаховський, власник Stakhovsky Wines, тема «Новинки сезону 2022: європейський стиль із закарпатським характером»
14:00–14:45 Ігор Петренко, винороб та співвласник виноробні Biologist, тема «Першотвір від Biologist: перші біодинамічні вина України»
15:00–15:45 Богдан Панчук, бренд-амбасадор Leleka wines, тема «Leleka wines: створювати вино — шлях відновлення»

Знову частина зароблених коштів 10% від вартості вхідних квитків та отримані за лотерею та аукціон вин будуть витрачені на військову медицину, а саме на відновлення та обладнання реанімобілю, для Бахмутського напрямку.

У попередньому продажу вхідні квитки трохи дешевші: 350 грн, в день заходу коштуватимуть 400 грн., як завжди, можна замовити онлайн, винний келих входить у вартість.

Наші матеріали про заходи Kyiv Food&Wine Festival можна знайти за відповідним хеш-тегом.

3 – 4 червня 2023 року, з 12:00 до вечора (пам’ятайте про комендантську годину!)
м. Київ, вул. Князів Острозьких (кол. Московська), 8 (поруч з м. Арсенальна)

Немає коментарів: