четвер, 18 травня 2023 р.

До 22 травня приймаються заявки на участь у дегустаційному конкурсі Odessa Wine & Spirit Awards

А сам він пройде у Вінниці. А сплатити участь та зразки потрібно до 23 травня.


Конкурс цілком традиційний: минулий був у травні 2021 року, а у 2020 та 2019 роках він називався «Одеська затока». Що теж було продовженням традиції, охочі можуть ознайомитись із відповідним нашим матеріалом. Зрозуміло, що в Одесі було б значно небезпечніше, але крім того, у Вінниці змагання проходитиме в рамках першого тут фестивалю Vinnytsia Wine Days.

За технічну частину так само відповідає управління Науково-навчальноїлабораторії сенсорного аналізу Одеської національної академії харчових технологій. Про склад журі нічого не йдеться, але зазвичай воно складається з володарів дипломів WSET не нижче третього рівня. Збір та обробка результатів відбувається так само за допомогою програмного продукту Gustos Life. Це там де запис одразу до блокчейну. Можлива пряма трансляція у Youtube.

Регламент конкурсу розміщений тут. Реєстраційну картку на кожен зразок необхідно роздрукувати, заповнити, прикласти до самої пляшки, а також продублювати карту на електронну пошту lsa.onaft@gmail.com А ось заявку на участь можна як фізично подати (роздрукувати, підписати та надіслати), так і за допомогою Гугл-форми.

До змагання допускаються вина всіх категорій та типів, а також спиртні напої, виготовлені відповідно до законодавства країни походження. Спеціальні вина або продукти на основі вина, а також спиртні напої виноградного та плодово-ягідного походження (винний та плодоягідні дистиляти) також допускаються та вітаються.

Як завжди, зразки повинні бути представлені у скляній тарі, у кількості 4 (чотирьох) пляшок для вина, та 3 (трьох) пляшок — для міцного алкоголю. Вартість одного зразка — 1000 грн. Участь у круговій дегустації коштує 3000 грн., в урочистому вечорі — 1000 грн.

Повторимося: заявки приймаються до 22 травня, зразки — до 23 травня. За адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 89. Контактна особа - Володимир Хмара, тел. +380674279449 Тоді ж, 23 травня, відбудеться кодування зразків, а дегустаційна комісія працюватиме 24 та 25 травня. Нагородження призначено на 26 травня.

Якщо після вивчення всіх документів питання все ж таки залишаться, їх можна поставити давно і добре вже знайомій Наталії Каменевій, за тел. +380679221171 або через електронну пошту kamenevavin@gmail.com

Посилання на документи розкидані по всьому тексту, про всяк випадок дамо ще й посилання на папку Google-диску, де вони лежать.

Немає коментарів: