середу, 25 жовтня 2023 р.

З 1 по 3 листопада у Києві проходитиме Wine&Spirits Ukraine Exhibition

Виставка буде ювілейною — п’ятою.


Попередня через повномасштабну фазу війни відбулася не на початку листопада, як зазвичай, а наприкінці березня цього року. Тож минуло лише сім місяців, але всі події, що пов’язані з Wine&Spirits, відбудуться: дегустаційний конкурс — Wine&Spirits Award, виноробна конференція — Всеукраїнський конгрес виноробів, та і сама виставка, в якій приймають участь понад півсотні виробників вин та алкогольних напоїв з України та з закордону, а також імпортери та дистриб’ютори, до якої долучається також експозиція пива та слобоалкогольних напоїв — BeerEx Ukraine.

Виноградно-виноробський форум заплановано на 2 листопада, 15:00, у павільйоні №1, конференц-залі №3. Його назви змінюються з року в рік, але основним організатором завжди є громадська організація «Уксадвинпром».

Як завжди, інформація про учасників та інші новини поступово оприлюднюється на відповідній web-сторінці та на офіційній Facebook-сторінці виставки.

Для участі у конкурсі Wine&Spirits Award треба заповнити гугл-форму на офіційній сторінці. Кожен зразок має бути представлений чотирма скляними пляшками.

Вартість зразка вина (без ПДВ):
український виробник, учасник виставки Wine&Spirits Ukraine — 1500 грн.
малі винороби — 1000 грн.
український виробник, неучасник виставки — 2000 грн.
імпортер, учасник виставки Wine&Spirits Ukraine — 2000 грн.
імпортер, неучасник виставки Wine&Spirits Ukraine — 3000 грн.
іноземний виробник— 100 EUR

Вартість зразка міцного алкоголю (без ПДВ):
український виробник, учасник виставки Wine&Spirits Ukraine 2000 грн.
крафтові виробники міцного алкоголю — 1500 грн.
український виробник, неучасник виставки – 3000 грн.
імпортер, учасник виставки Wine&Spirits Ukraine — 3000 грн.
імпортер неучасник виставки Wine&Spirits Ukraine — 4000 грн.
іноземний виробник — 100 EUR

Як завжди, взірці оцінюються відповідно до методики Міжнародної організації винограду та вина (OIV). Як завжди, журі складається із сомельє, кавістів, дегустаторів, іноземних та українських. Як завжди, конкурс підтримують Асоціація сомельє України та Міжнародна Асоціація сомельє (ASI). Як завжди, за прийом, переробку та зберігання даних відповідає система Gustos.life. Учасники отримають повний аналіз з оцінками та коментарями.

Результати весняного конкурсу є на офіційному сайті, результати попередніх конкурсів доступні в архівах: Wine&Spirits Award 2021Wine&Spirits Award 2020Wine&Spirits Award 2019Wine&Spirits Award 2018.

Потенційні експоненти можуть приєднатися, реєстраційна форма є на відповідній web-сторінці. Як завжди, Wine&Spirits Ukraine Exhibition проходить спільно з WorldFood Ukraine — вже двадцять шостою Міжнародною виставкою продуктів харчування та напоїв.

Для відвідувачів вхідний квиток коштує 300 грн., квиток з келихом — 399 грн. Заявки на квитки для юридичних осіб надсилайте на адресу info@wineandspirits.com.ua

З усіх питань звертатись до Вікторії Агромакової: info@wineandspirits.com.ua або за тел. +380980341331

Інші матеріали про виставку Wine&Spirits Ukraine Exhibition та конкурс Wine&Spirits Award можна знайти на нашому сайті за відповідним хеш-тегом.

1–3 листопада 2023 року
м. Київ, Міжнародний виставковий центр (МВЦ), Броварський проспект, 15

Заголовне фото: Wine&Spirits Ukraine Exhibition 2023 (березень), автор — Олександр Зубко.

Немає коментарів: